FacebookTwitterYoutubeInstagram

Cercetare studenti

Home » Cercetare » Cercetare studenti

Concursul international de proiecte studentesti 25 octombrie 2019

In data de 25 octombrie 2019, Facultatea de Agricultura a organizat  Concursul international de proiecte studentesti in domeniul  stiintelor ingineresti care a reunit studenti de la universitati din tara si strainatate. Concursul s-a desfasurat pe trei sectiuni: Managementul deseurilor, Smart Campus, Inovare in domeniul tehnologiilor agricole. Cele mai bune proiecte au fost premiate!

On October 25th, the Faculty of Agriculture organized the International Student Projects Contest in the field of Engineering Sciences, which brought together students from other universities and abroad. The project contest had three sections: Waste management, Smart Campus, Innovation in the field of agricultural techniques. The best projects have been awarded!

Galerie foto
 

Simpozionul international ”Young People and Agriculture Research” editia a 14-a

Simpozionul international ”Young People and Agriculture Research” editia a 14-a, organizat de Facultatea de Agricultura si dedicat studentilor, masteranzilor si tinerilor cercetatori s-a desfasurat in perioada 22-23 noiembrie 2018, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara si a fost realizat in colaborare cu Universitatea Novi Sad si Statiunea de cercetare-dezvoltare agricola Lovrin.

Au fost inscrise 101 de lucrari stiintifice cu autori din tara si strainatate, care au fost prezentate atat in plen, cat si la sectiunea postere. S-au premiat cele mai bune lucrari stiintifice in domeniile: Agronomie, Biologie, Ingineria mediului, Inginerie geodezica si Inginerie mecanica. A fost si o sectiune dedicata masteranzilor si doctoranzilor.

In a doua zi a simpozionului a fost organizata o excursie la Statiunea de cercetare – dezvoltare agricola Lovrin unde participantii au vizitat campurile si laboratoarele de cercetare, fiind intampinati de directorul statiunii dr. Marinel Horablaga.

International Symposium “Young People and Agriculture Research”-14 edition organised by Faculty of Agriculture and dedicated to undergraduates, MA &MSc students, Ph.D. students and young researchers was hold on NOVEMBER 22-23, 2018 at Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine “King Michael I of Romania” from Timisoara in collaboration with Novi Sad University and SCDA Lovrin.

There were submitted 101 scientific papers with authors from Romania and abroad, which were presented both in the plenary and in the posters section. Awarded the best scientific papers in the fields of: Agronomy, Biology, Environmental Engineering, Geodesic Engineering and Mechanical Engineering. There was also a section dedicated to masters and doctoral students.

On the second day of the symposium, was organised a trip at the Research-Development Station Lovrin, where the participants visited the research fields and laboratories and were welcomed by the director Dr. Marinel Horablaga.

CONCURSUL INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL STIINTELOR INGINERESTI

Facultatea de Agricultura a organizat in data de 26 octombrie 2018 Prima Editie a CONCURSULUI INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL STIINTELOR INGINERESTI 
Concursul a oferit studentilor si masteranzilor posibilitatea de a-si prezenta proiectele si perspectivele lor in ceea ce priveste inovatia, transferul tehnologic in domeniile Ingineria si protectia mediului in agricultura, Masuratori terestre si cadastru, Masini si echipamente pentru agricultura si industrie alimentara.
Au participat studenti din universitatea noastra, de la Facultatea Tehnica Bucuresti, Universitatea Oradea, Universitatea de stiinte agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca si Universitatea Politehnica Timisoara.
Concursul s-a desfasurat pe trei sectiuni, cu urmatoarele tematici:

 

- Surse de energii regenerabile;

 

- 3D Campus map;

 

- Inovare în domeniul tehnicii agricole.

 

Au fost acordate premii pentru fiecare domeniu: a Ingineria si protectia mediului in agricultura, Masuratori terestre si cadastru, Masini si echipamente pentru agricultura si industrie alimentara, fiind premiate proiectele inovative, cu mare accent pe posibilitatea transferului tehnologic.

 

 

Simpozionului International Studentesc „Young People and Agriculture Research” - a 14-a editie

Facultatea de Agricultura in colaborare cu Universitatea Novi Sad si SCDA Lovrin va invita la a 14-a editie a Simpozionului International Studentesc „Young People and Agriculture Research” care se va desfasura in perioada 22-23 noiembrie 2018 din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara.

Acest simpozion este dedicat studenților, masteranzilor, doctoranzilor si tinerilor cercetatori. Lucrarile prezentate trebuie sa se inscrie in domeniul agriculturii, protectiei plantelor, ingineriei mediului, stiintei solului, nutritiei plantelor, geomaticii, masini si instalatii pentru argicultura si industria alimentara, stiinte sociale si altele.

Cele mai bune lucrari stiintifice prezentate vor fi premiate!

Mai multe informatii pe www.rjas.ro

Invitation international symposium Young People and Agriculture Research 2018


project

PROGRAM STUDENT PROJECT CONTEST


promovare


CONCURSUL INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL STIINTELOR INGINERESTI – prima editie

Facultatea de Agricultura organizeaza in data de 26 octombrie 2018 CONCURSUL INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL STIINTELOR INGINERESTI – prima editie.

Concursul se adreseaza studentilor si masterazilor si se va desfasura pe trei sectiuni, cu urmatoarele tematici: ”Surse de energii regenerabile”, ”3D Campus map” si ”Inovare in domeniul tehnicii agricole”

Se vor premia proiectele inovative, cu mare accent pe posibilitatea transferului tehnologic!!!

Cercul științific studențesc Matematica, biostatistica si informatica aplicata „Corneliu Anghel" (Cerc MBI)

Cercul Studentesc de GIS si Teledetectie

Cercul studentesc Astronomie geodezica si fotogrammetrie

Cerc matematica aplicata

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon 0256 277 007
Telefon secretariat_agro@usab-tm.ro
Calea Aradului nr.119, 300645 Timisoara, jud. Timis, Romania
Adresa
FacebookTwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USAMBVT . Web design by Royalty